Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Inainte de internare

In functie de disponibilitate, camera in care seniorul va locui poate avea regim privat (un singur pat) sau semiprivat. In urma vizitei efectuate in cadrul centrului veti observa ca fiecare camera este dotata cu: baie, tv, telefon, frigider, birou, etc.

Primul pas pentru a ne cunoaste este acela ca familia sau apropiatii sa programeze o vizita in cadrul centrului. In cadrul vizitei se va solicita dosarul medical (externari, evaluari, recomandari, tratamente, etc.) pentru a putea stabili un program medical individualizat. De asemeena, pentru mai multe detalii, ne puteți vizita oricând la sediul nostru din Bucuresti, sector 2, Str. Badea Cartan nr. 16.

Daca familia sau apropiatii decid ca Azil Privat deserveste toate nevoile seniorului si ca reprezinta locul potrivit pentru continuarea activitatilor sale zilnice, pentru recapatarea starii de sanatate sau pentru recuperarea fizica, atunci este necesara efectuarea unei rezervari, care se face in scris la sediul nostru din Bucuresti, sector 2, Str. Badea Cartan nr. 16.