Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Testimonialele

Clientii si colaboratorii nostrii au gasit cateva clipe pentru a descrie succint colaborarea alaturi de noi si de intreaga echipa. Le multumim si le suntem recunoscatori pentru ca ne-au ales. De asemeni ii acordam multumiri speciale actritei Adriana Trandafir pentru intreaga implicare si sustinere.

Chiar daca a fost o perioada scurta de timp, cazarea la acest camin mi-a demonstrate faptul ca exista intr-adevar centre de ingrijire batrani de 5 *. Atentia, grija si dedicarea personalului din acest camin din Str. Badea Cartan m-au impresionat foarte placut si-i recomand oricarei personae ce cauta in loc pentru cineva apropiat care sa satisfaca toate nevoile unei personae in varsta si cu nevoi special. Multumim!

octombrie 2016 Daczo Aurelia

Apreciez calitatea serviciilor si corectitudinea echipei, incepand cu doctori, asistente, kinetoterapeuti, receptie, infirmiere. Personalul raspunde promt la solicitari si face tot ceea ce sta in putinta pentru ingrijirea bolnavului. O mentiune speciala este adresata doamnelor kinetoterapeute pentru abnegatie si rabdarea de care dau dovada in recuperarea bolnavului. In concluzie, am numai cuvinte de lauda la adresa centrului si il recomand cu caldura.

aprilie 2016 Carmen Sandulescu

Am fost internata pe o perioada de aproximativ 20 de zile in care m-am simtit foarte bine, am fost foarte bine tratata. Va multumesc si va urez succese! 

aprilie 2016 Matilda Bundaru

Inainte de a allege Azil Privat am avut nevoie sa mergem pe teren, sa vizitam tot felul de camine cu ingriire pentru batrani. Acesta este sfatul nostru: cercetati in internet, mergeti la fiecare camin, comparati si apoi decideti. Noi am ales Azil Privat. Mama a avut in accident nefericit cu o fractura de col femoral, operatie, apoi refacere timp de doua luni. Serviciile oferite de Azil Privat au satisfacut asteptarile noastre, ceea ce se numeste "value for money": supraveghere, ingrijire, asistenta. Multumim Dr. Baidac Gratiela, echipei de asistente si de infirmiere.

martie 2016 Tiberiu Cazacioc

Multumesc personalului pentru buna ingrijire avut de pacient. Conditiile de existent sunt minunate. 

martie 2016 Elena Stan

In locas unde nu se face deosebirea intre barbate si femei, intre tineri si batrani, intre zi si noapte, unde grija dedicate si devotata a infirmierelor, asistentelor si a medicului coordinator si in mod deosebit a kinetoterapeutelor care mi-au insuflat dorinta de a ma reface cat mai repede - acesta este Azil Privat, in loc unde altruismul, daruirea si sufletul acestor oameni este transmisa tuturor celor care le calca pragul. Multumiri tuturor! Cornel Constantinescu, profesor universitar, inginer IT

februarie 2016 Cornel Constantinescu

 Felicitari pentru ingrijirea de care dati dovada. Acesti batrani sunt ingrijiti de Dna. Dr. Baidac Gratiela cu multa dragoste si pricepere ( parca at fi rudele dumneaei ), asistentele dovedesc in devotement pe masura. Va multumesc pentru Mihaila Tinca. Aici a fost casa ei!

ianuarie 2016 Stan Maria

Va multumim mult pentru ajutorul primit la mare nevoie. Va dorim numai bine! o sa va mai vizitam! 

Iulie 2016 Carmen Fath

Va multumim pentru posibilitatea pe care o oferiti familiilor si celor gazduiti la dumneavoastra ca cei dragi sa-si petreaca timpul intr-un loc care seaman cu o "familie", pentru grija si dedicatia cu care ii tratati pe cei dragi ai nostril. Organizare impecabila! Curatenie exemplara! Omenie! Va multumesc! 

iunie 2016 Alina Nuteanu

Sotul meu, Ivanov Ilie a fost internat o luna de zile si a iesit pe data de 4 iunie 2016. Am fost multumita de serviciile prestate si de tratament: a invatat sa faca gimnastica recuperatorie, facandu-le acasa in fiecare zi.

iunie 2016 Ivanov Ilie

Din 9 iunie 2015, sotia a fost internata la acest camin. Din inima multumesc intregului personal pentru grija avuta in toata perioada. O iau astazi acasa, aproape refacuta 100% - acest lucru s-a intamplat prin grija intregului personal. Va doresc sa obtineti aceleasi rezultate si cu alti suferinzi.

septembrie 2015 Iordache Dumitru

In perioada cat a fost cazata , mama mea, Neacsu Ioana, in centrul Senior Centertot personalul s-a comportat correct si cu professionalism. Multumesc!

octombrie 2015 Catalin Neacsu

Parere generala buna, lucrurile pot fi imbunatatite ca in orice activitate.

octombrie 2015 Elisabeta Ivanoiu

Viata noastra se poate schimba de la o zi la alta - in bine sau in rau. Daca suntem mai putini norocosi, chiar si atunci cand lucrurile merg spre rau, exista o speranta. Alaturi de speranta, ne sunt aproape de multe ori oameni care ne intend o mana, ne ajuta, ne redau linistea. Atat ajutorul cat si linistea le-am regasit in azilul Senior Center. Oameni buni, calzi, competenti  ne-au ajutat sa putem trece mai usor peste greutatile aduse de varsta. Le multumesc tuturor, le doresc tot binele din lume.

octombrie 2015 Mergescu Tudora

In perioada cat am fost internata la dumneavoastra in camin, m-am bucurat de toata atentia si grija pentru mine si pentru sanatate. Am fost ingrijita cu atentie si profesionalism. Va multumesc pentru tot!

noiembrie 2015 Lenuta Atlas

Sunt fiica doamnei Achim Ecaterina care desi are un diagnostic sever, totusi s-a simtit foarte bine in acest asezamanat privat pentru batrani. Personal am constatat ca au fost depuse toate eforturile pentru ca mama mea sa se simta aproape ca acasa. Sunt multumita de comportamentul personalului medical si al conducerii. Sunt conditii decente de ingrijire si tratament. Am observant multa afectiune din partea doamnelor infirmiere, lucru care i-a creat mamei mele o stare buna, de liniste. Multumiri din suflet!

septembrie 2015 Cojocaru Georgeta

Sunt fiica doamnei Manu Elisabeta, care desi varstei inaintate de 101 ani, ma anunta la telefon ca se simte foarte bine, ca mananca cu pofta sic a este multumita de asistenta medicala si in general de intretinerea din azil. Cu aceasta ocazie, adica externarea mamei mele, va multumesc pentru tot ce s-a facut pentru dansa.

august 2015 Zarzara Marta

Multumiri pentru ajutorul dat matusii mele. S-a ameliorat vizibil.

august 2015 Luminita Mitelea

Serviciile oferite au fost de calitate, recomand Azil Privat pentru oricine are nevoie. Am apreciat de asemenea profesionalismul doamnei Dr. Baidac Gratiela ce a fost permanent in centru.

septembrie 2015 Andrei Nastasa

Mama mea, Anca Topirceanu, a fost internata la Azil Privat timp de doua luni. Sunt foarte impresionata de profesionalismul personalului, de ingrijirea minunata care a avut-o mama mea. Datorita ingrijirii medicale de aici, mama s-a recuperat incredibil de repede, iar locul in sine ( camera, cladirea ) fiind foarte bine ingrijit si organizat, a ajutat de asemenea foarte mult. Mii de multumiri si urari de bine doamnei Dr. Gratiela Baidac si intregului personal.

aprilie 2015 Amalia Abreu

Draga Simona, Stefania si Dragos,

Acum ca mama se odihneste alaturi de tata in liniste si scutita de suferinta iar eu ma pregatesc de plecare, as vrea sa va multumesc pentru tot ce ati facut pentru noi de-a lungul acestor ani.

In cei aproape patru ani petrecuti la dvs. caminul a devenit a doua noastra casa iar personalul, familie. Nu am decit vorbe de mutumire si recunostinta pentru toata lumea si in mod special pentru Marieta, Ileana, Meri si Dana pentru care am o stima si drag deosebit.

Am toata admiratia pentru dvs. si pentru inaltul standard pe care l-ati mentinut la camin. Ati fost si sunteti in admiratia mea si a tuturor prietenilor care au vizitat-o pe mama in toti acesti ani.
In incheiere va doresc multi multi ani cu succese, sanatate si satisfactia de a sti ca aduceti alinare si ajutor atitora ca noi.

septembrie 2015 Angela Calin

Multumirile mele pentru:

- colectivul de conducere al caminului, competent, amabil si devotat activitatilor pe care le depune

- doamna dr. Gratiela Baidac care, cu competenta, daruire, abnegatie si mai ales, multa rabdare, ne-a ajutat tot timpul sa iesim din impas

- colectivul de asistente medicale, prezente, atente si profesioniste in munca lor

- colectivul de infirmiere, cele care, trebuie sa o recunoastem, fac o munca deosebit de grea si de solicitanta

- toti cei care, intr-un fel sau altul, au facut in asa fel incat cei 3 ani petrecuti de mama mea, Elena Pascu, in aceasta institutie sa treaca fara mari problem.

Multumesc inca o data si mult success in tot ceea ce veti intreprinde de acum inainte!

iunie 2015 Mariana Petrisor

In perioada 18.05.2015-17.06.2015 am fost cazat la Azil Privat pentru a beneficia de asistenta medicala permanent pe perioada efectuarii sedintelor de radioterapie.

In acest timp am beneficiat de serviciile personalului Azilului Privat din Str Badea Cartan nr. 16 si fara niciun fel de retinere, va pot spune ca am fost impresionat de profesionalismul cu care personalul isi face datoria si amabilitatea lor permanenta indifferent de sectorul din care fac parte.

Felicitari intregului personal de la receptive, asistente medicale, ingrijirea bolnavilor, kinetoterapie, psihologie, curatenie, servire masa.

Conditiile de cazare au fost foarte bune, masa la fel.Felicitari! Va multumesc!

iunie 2015 Ene Paul

A avea parinti e minunat! Important este cum avem grija de ei.Multumesc pentru grija avuta fata de tataia in aceste 6 luni si pentru tot ceea ce ati facut pentru o atmosfera cat de cat familiala. Spor la munca si in tot ceea ce va doriti. Multumim!

iunie 2015 Ana Pirgaru

Personal competent si amabil. Ingrijire buna. Curatenie satisfacatoare.

aprilie 2015 Burileanu Liliana

Va multumesc din suflet pentru tratamentul si ingrijirea tatalui meu. Am fost linisttita si foarte multumita si de cate ori am fost la Dvs. s ail vizitez pe tatal meu, l-am gasit foarte bine si cu multa dragoste ingrijit. Multumesc peronalului si Dnei Doctor! Am avut noroc ca v-am cunoscut!  O sa ma gandesc cu mult drag la Dvs!

aprilie 2015 Goerlich Dusanka

Multumesc pentru atentia si sprijinul in recuperarea bunicii mele!

martie 2015 Socada Roxana

Am fost multumita!

februarie 2015 Cumpata Livia Loredana

Multumim penntru ingrijire si pentru spiritual umanitar al intregului personal. Curatenia este impecabila si atmosfera calda si plina de atentie.

februarie 2015 Anca Luminita Maria

Un sistem foarte bine organizat! Personalul atent, plin de solicitudine, devotat acestor oameni care au multa nevoie de ajutor. Doamnele asistente, mereu la "datorie", indifferent de ora, cu glasuri de blande, glasuri care dau suferinzilor multa incredere. Doamna doctor, ca un inger pazitor, intervenind cu sfaturi pentru viitor, care prind foarte bine in drumul care ne asteapta. Doamnele kinetoterapeut, cu multa rabdare si cu zambetul de apreciere si de incurajare. Curatenia institutiei perfecta, cu ornamente care iti dau senzatia de "acasa". Meniurile diverse, frumos servite si bogate. Tot personalul de nota 10! Multumiri tuturor!

februarie 2015 Prodan Maria Evelina, pacient

Va multumesc tuturor! O echipa profesionista si inimoasa!

decembrie 2014 Ciobanu Fluvia

Multumim echipei care conduce institutia. Timpul petrecut de mama in institutia Dvs. s-a simtit bine, comportament calduros si afectuos din partea colectivului. Va multumesc pentru grija deosebita purtata celor ce vin la Dvs.

octombrie 2014 Braga Argentina

Va multumesc pentru ajutor, daruire si inaltul professionalism pe care le-am primit in institutia Dvs. pentru tatal meu, Filipescu Dumitru.

octombrie 2014 Campeanu Corina

Tot personalul Dvs. este dedicate salvarii persoanelor atat fizic cat si psihic. Sunteti un real folos tuturor familiilor care au nevoie de Dvs. Este ordine desavarsita, cinste si mult bun simt. Success in continuare, fiti tari si buni ca pana acum!

octombrie 2014 Prof. Dr. Chites Costel

Un colectiv care a pus suflet pentru rezidentii acestui camin.

Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru a-i usura suferinta mamei mele.

Va multumesc pentru profesionalismul de care ati dat dovada!

Va multumesc pentru tot!

octombrie 2014 Luiza Popica

Am fost foarte multumita de serviciile si de personalul Dvs!

septembrie 2014 Jana Barbat

Dupa o sedere a mamei mele in aceasta structura d emai bine de 2 ani, tin sa multumesc in mod special D-nei Dr. Gratiela Baidac si administratiei care s-a achitat cu solicitudine, intelegere si atentie de toate nevoile pe care situatia mamei mele le solicita. Ingrijirea si calitatea serviciilor depaseste media!

august 2014 Loghin Elena

Sunt varul pacientei Ghita Fleurette, care a fost oaspetele  PRIVATE SENIOR CENTER  timp de 2 luni. Am fost foarte multumit de serviciile centrului si de reabilitarea D-nei Fleurette ( care a fost in covalescenta dupa rupture de col femoral ) - am scos-o azi, pe 14.07.2014 reabilitata si poate merge singura. Va multumim!

iulie 2014 Mihai Rapeanu
Resident pentru 2 luni

Tatal meu, Francois Hillerin, in varsta de 96 ani este ingrijit in acest azil de 2 ani. Sunt extreme de multumita de serviciile oferite de centru din mai multe motive:

Personalul calificat pentru ingrijire medicala, prezenta medicului geriatru care urmareste cu atentie si intervine in situatiile de inrautatire a sanatatii foarte rapid si eficient. Multumiri deosebite D-nei. Dr. Baidac si asistentelor.

Mesele sunt variate, cu meniu echilibrat si foarte riguros in cazul unor regimuri special ( diabet, in cazul tatei )

Confortul din camera, curatenia si grija pentru igiena pacientilor sunt la un nivel ce depaseste situatia din multe alte centre de ingrijire a batranilor. Pacientii sunt inconjurati cu atentie si afectiune si au un moral bun.

Ambianta este majorata si de aniversarile in grup, de evenimentele cultural si de divertisment organizate periodic pentru toti pacientii.

Multumiri deosebite administratorilor si intregului personal!

iulie 2014 Anne – Marie Codrescu

Azil Privat este un loc foarte bun, curat. Pacientii sunt foarte bine ingrijiti de personal. Am fost foarte multumita. O sa mai indrum si pe cei pe care o sa-I intalnesc. Va multumesc!

iulie 2014 Neagu Oita

Azil Privat este un loc foarte sigur pentru persoanele in varsta. Se bucura de ingrijire de specialitate, dar si de afectiunea personalului. O voi lasa pe matusa mea in continuare la acest hotel pentru batrani pentru ca Azil Privat este un hotel pentru persoanele in varsta.

iulie 2014 Stratila Doina

In perioada 05.06-05.07.2014 mama a fost internata in acest camin. Am fost multumita de serviciile oferite si de personal. Am luat-o pe mama intr-o stare imbunatatita mult fata de cum era cand am adus-o. Cu multumiri!

iulie 2014 Comanescu Carmen

O institutie care practica servicii foarte bune, de calitate, cu mult professionalism si bunatate, cu un personal cu care exista o comunicare evoluata. Ingrijirile de care am beneficiat au fost deosebite! Multumesc frumos si va doresc mult success si nenumarate realizari in continuare!

iunie 2014 Jugureanu Nicoleta

Multumesc conducerii institutiei si personalului pentru conditiile create!

M-am bucurat de liniste si curatenie!

Multumesc echipei de kinetoterapeuti care m-au ajutat sa merg din nou cu piciorul distrus!

iunie 2014 Soloiu Valentina

Ma numesc Angela Calin si scriu aceste randuri in numele mamei mele, Angela Balogh, care este, posibil, una dintre cele mai vechi paciente ale caminului. Vreau sa multumesc colectivului de conducere si intreg personalului pentru deosebita ingrijire acordata mamei mele. Personalul este competetnt si deosebit de amabil, conditiile din camera sunt adecvate, curatenia este exemplara, iar alimentatia consistent si gustoasa. 

Multumiri special D-nei Psiholog Daniela Ene si in primul rand D-nei Dr. Baidac Gratiela Mariana pentru deosebita atentie si grija acordata mamei mele. D-na doctor, va suntem profund recunoscatoare!

Va multumim Azil Privat!

iunie 2014 Angela Calin

SC PRIVATE SENIOR CENTER SRL este un centru privat de ingrijire si asistenta medicala pentru persoane cu varste inaintate, in conditii foarte bune. Cazarea se face in camera dotate cu TV si frigider in conditii de igiena perfecta. Mancarea este foarte buna. Se dau 3 mese principale si 2 gustari. Asistenta medicala este zilnica. Personalul unitatii este permanent atent la solicitarile bolnavilor.

iunie 2014 Ghita Fleurette Jeanne Cristine, Pacient

Un colectiv extraordinar, care pune suflet in tot ceea ce face, cu o atentie deosebita pe care o acorda pacientilor nostril, pe care-I trateaza cu respect si multa dragoste!

Sentimental pe care-l am este de liniste ca mama mea este in siguranta, este ingrijita la cel mai inalt nivel si aceasta stare de confort pe care o resimtim amandoua provine de la profesionalismul desavarsit al angajatilor Azil Privat.

Felicitari conducerii Azilului si le urez multa putere in continuare si multe multumiri.

mai 2014 Delia Popa

Apreciez deosebit de mult implicarea si deciziile medicale ale Doamnei Dr. Baidac Gratiela precum si personalul mediu medical si de ingrijire care in majoritatea cazurilor au dat dovada de constiinciozitate si seriozitate. Avand in vedere starea grava a mamei si faptul ca nu a putut sa comunice este laudabil ca lucrurile au ajuns pana aici si practice datorita ingrijirilor in ansamblu, viata i-a fost prelungita.

Indiferent de situatie, faptul ca s-au gasit solutii pentru problemele aparute si ca s-a inteles si latura emotional a unui asemenea caz, face din acest camin o alternative, uneori necesara, pentru cei aflati in imposibilitatea de a ingriji un bolnav acasa.

Multumiri pentru intreaga echipa de conducere si medicala!

mai 2014 Dr. Augusta Ghita

M-am internat in acest asezamant medical de forta majora. Aici am gasit un personal bine pregatit si foarte atent la orice ora sa-ti dea primul ajutor. Sunt foarte multumita de serviciile acordate. Cu deosebite multumiri!

mai 2014 Aurelia Bazavan

In urma unui atatc cerebral si dupa o internare prin spitale am ales central Dvs. si am facut foarte bine, intrucat sunt foarte multumita de ingrijire de 6 luni cat a durat perioada stata la Dvs. Cu multumirile de rigoare pentru tot personalul Dvs., dovedind un professionalism desavarsit.

aprilie 2014 Elena Panciu

Ne exprimam aprecierea fata de bunele conditii pe care le-am intalnit in central Dvs. Este de remarcat atentia si profesionalismul de care dati dovada. Vom recomanda acest centru tuturor celor care au nevoie de sprijinul Dvs.

aprilie 2014 Constantin Fira

Recomand acest camin pentru profesionalismul personalului, conditiile oferite, atentia cu care sunt tratati pacientii.

Maria Visan

Pentru aceasta clinica nu am decat vorbe frumoase  din toate punctele de vedere , masa, cazarea, curatenia comportamentul personalului ,atentia deosebita de care sunt foarte multumita , iar cand scriu aceste randuri deja ma aflu in acest centru internata  si multumesc din tot sufletul pentru tot ce fac acesti oameni pentru mine aici.

Nan Aristita

Sunt internat pentru prima oara , unde primesc ingrijirile medicale cuvenite ,personalul este cu un professionalism de calitate superioara .

Ingrijirea pe care o primesc  aici este una foarte buna ,iar personalul de aici este foarte prietenos si cald.

Fiica mea este plecata in Germania de foarte multi ani ,este medic de profesie ,iar eu sunt si in acest moment in care va scriu  sunt internat in acest centru  unde ma simt ca acasa , adica cei de acolo sunt ca si familia mea.

Alimentatia este corespunzatoare si este servita de catre personalul de aici ,iar grija cu care sunt tratat ma face sa uit ca sunt de fapt internat intr-un centru medical.

mai 2014 Dr. Puscas Ion

O sa incep  prin a ava spune ,ca nu este prima experienta in materie de internare a domnului Rosu Florea, ci a doua .

In prisma celor doua internari, a putut trage concluzia ca la PRIVATE SENIOR CENTER ,exista professionalism, experienta  vadita, un adevarat personal, comparative cu prima internare, cu bun simt, bine instruit si faptul ca ne-au intampinat  in haine spitalicesti ne-a dat sa intelegem aceste impresii.

Sper ca si domnul Rosu sa fi simtit diferenta  si tratamentul  de care a avut parte.

mai 2014 Rosu Aurelia

M-am internat in acest asezamant medical de forta majora. Aici am gasit un personal bine pregatit si foarte amabil, gata de orice la orice ora sa-ti dea primul ajutor. Sunt foarte multumita de serviciile acordate.

Cu deosebite multumiri!

Aurelia Bazavan

Este un loc foarte placut ,linistit si cald.

Sunte foarte multumita pentru mama noastra.

Este foarte bine ingrijita si de la" mic la mare"  toata lume de aici are intelegere pentru partea asta a vietii.

Continuati asa si multe multumiri !

Nedelcu Ileana

Conducerea acestiu azil creeaza momente speciale ,de exemplu formatia D-lema si altele care au fost cum ar fi copii de la Palatul Copiilor, copii de la Opera Nationala etc.

Curatenia foarte bine organizata, mancarea este foarte buna, eu sunt internat in acest camin de 2 ani de zile si sunt foarte multumit de condiitile de aici.

Multumesc frumos, la tot  personalul  care are grija de mine si care ma ajuta ori de cate ori este nevoie.

Si in momentul in care scriu sunt internat in acest camin, pentru care am o deosebita recunostinta.

Pafaluta Nicolae

Ne exprimam aprecierea fata de bunele conditii pe care le-am intanlnit in centrul Dvs. Este de remarcat atentia si profesionalismul de care dati dovada.

Vom recomanda acest centru tuturor celor care au nevoie de sprijin.

aprilie 2014 Pera Claudia

Mama mea, Stoian Maria este internata din luna martie 2011.Doresc sa-mi exprim un sentiment de recunostinta fata de institutie si personal. Personal am credinta ca daca mama nu ar fi fost aici este mai mult decat discutabil daca ar mai fi printre noi.Nu doresc sa fac niste complimente aiurea, dar vreau s ava multumesc inca o data ca aveti grija ca mama sa mai fie cu mine. Multumesc foarte mult!

martie 2014 Stoian Gheorghe

Eram foarte bolnav atunci cand am venit la Azil  Privat. Am fost adus de fiica mea care locuieste in Germania, este medic acolo de mai multi ani.

Cand am ajusns la azil am fost primit cu foarte multa caldura de catre personalul de acolo. Multumesc foarte mult doamnei doctor Baidac care a avut grija foarte multa de mine si personalului,  datorita lor sunt acum mult mai bine, merg, manac singur si sunt inca in grija lor.

Sunt foarte multumit si tin sa multumesc intregului personal si conduceri Azilului.

Va multumesc din tot sufletul pentru tot ce faceti pentru mine!

martie 2014 GLUMAT SLOBODAN

Ma bucur sa constat competenta echipei medicale, care ingrijeste si trateaza cu professionalism si daruire, pacienti cu boli dintre cele mai dificile.

Multumesc!

Sugestie: rezolvarea unui spatiu pentru bolnavi in stari- limita, astfel ca ceilalti pacienti sa nu poata fi afectati emotional.

aprilie 2014 Marilena Rotaru

In calitate de pacient al acestui camin, tin sa multumesc intregului personal pentru comportamentul si grija de care au dat dovada in general si pentru serviciile exceptionale oferite.

Toti isi indeplinesc datoria ce le revine, iar eu sunt foarte multumita de ei. 

februarie 2014 Dobroveanu Nela

In februarie 2013 l-am adus pe unchiul meu paralizat in stare critica. Gratie devotamentului si ingrijirilor acordate, a reusit sa depaseasca o perioada critica.

Acum starea sa este mult mai buna, comunica foarte bine, iar sugestiile doamnei doctor ne-au ajutat sa ii intelegem mult mai bine nevoile.

Multumim intregului personal pentru rabdarea si intelegerea de care au dat si dau dovada. Pentru noi este un ajutor extraordinar  si le multumim pentru toate sfaturile si ajutorul acordat.

ianuarie 2014 Raiciu Ioan

Sotul meu a beneficiat de serviciile dumneavoastra timp de doua luni si azi la plecare mi-a spus ca regreta foarte mult ca pleaca de aici. Eu, dupa o luna de sedere aici pot spune din toata inima ca m-am simtit ocrotita, ingrijita, chiar rasfatata de intregul personal de aici. Am beneficiat de o masa excelenta, de conditii de locuit minunate, de personal extrem de atent si binevoitor, de un medic foarte atent, competent si interesat de sanatatea noastra si de evolutia ei. Asistentele promte si atente cu noi. Dna. psiholog si-a dat toata silinta pentru ca boala sotului sa fie ameliorata precum si gimnastica cu cei doi terapeuti a fost facuta exact dupa cerintele deficientelor noastre fizice. Va multumim pentru tot ce a-ti reusit sa faceti!!! Nu-mi imaginam ca asa ingrijire, atentie si ocrotire a oamenilor batrani poate exista in Romania. Va multumesc si promitem ca vom reveni la dumneavoastra cu bucurie, incredere si placere!

noiembrie 2013 Zbarcea Aurelia & Romeo

In urma unui AVC hemoragic puternic, mama mea a devenit hemiplegica, depresiva, cu tulburari neurologice majore (vorbire, memorie, coerenta etc.).   Am fost nevoit sa ii caut un loc cu asistenta medicala permanenta avand in vedere cele de mai sus precum si imobilizarea ei permanenta la pat.

Dupa o experienta ratata de circa 2 saptamani la un alt centru, am ajuns la Azil Privat. Pentru cele 4 luni de asistenta numai cuvinte de lauda. Au tot ceea ce le trebuie pentru a duce la indeplinire asistenta si recuperarea de care avea mama mea nevoie.

Un exemplu graitor este acela in care, dupa o criza in urma careia am petrecut 13 ore la Urgenta Floreasca , am revenit la centru noaptea, la ora 2.30, unde ne-au intampinat 2 infirmirere si 1 asistenta pentru ne transporta inapoi in camera. Anuntasem managerul centrului ca revenim doar cu 10 minute inainte.

Atat managerii centrului cat si asistentele, infirmierele, kineto-terapeutii  si personalul auxiliar sunt implicati total pentru a creea conditiile necesare seniorilor. Recomand cu caldura Azil Privat tuturor celor ce au nevoie de serviciile respective de ingrijire si asistenta medicala.

Bravo intregii echipe!

septembrie 2013 Marian Radu

Multumiri pentru gazduire si pentru o recuperare excelenta!

august 2013 Mariana Barjega

Multumesc din suflet intregului personal al casei, pentru ingrijirea si caldura acordata mamei mele! Nu va vom uita!

Dana Grecianu

Multumesc in numele intregii familii Musat pentru eforturile depuse si omenia dovedita in perioada in care tatal meu MUSAT PETRE a fost ingrijit la Azil Privat. Va dorim sa continuati aceasta munca asa cum ati facut-o si in cazul tatalui meu si cred ca bunul Dumnezeu va va da ceea ce si domniile voastre daruiti: "Ïubirea aproapelui".

mai 2013 Musat Roman

Aprecieri la superlativ! Curatenie, personal competent, multa atentie pacientilor!

Vasile Baran

In urma unui atac cerebral si dupa o internare prin spitale am ales centrul dumneavoastra si am facut foarte bine, intrucat suntem foarte multumiti pentru ingrijirea de sase luni cat a durat perioada stata la dumneavoastra. Cu multumirile de rigoare pentru tot personalul dumneavoastra, dovedind un profesionalism desavarsit! Va multumim!

mai 2013 Fam Panciu

In urma unei fracturi de tibie am fost nevoiti sa o internam in camin pe mama mea, Marin Elena, pentru recuperare. Timp de 3 luni, pe timp de iarna, am fost multumiti de cadrul gasit la camin si de modul de ingrijire acordat. Va multumim!

mai 2013 Marin Mihai

Grija, personalul, totul este de nota 10! Soacra mea a facut progrese incredibile in cele 6 luni petrecute aici. Va voi recomanda cu toata caldura celor din jur. Multumesc din suflet!

Pop Luana Ines

O unitate cu oameni harnici, raspund la solicitari. Centrul este bine organizat, curat, asistenta medicala foarte buna. Psiholog Daniela Ene foarte buna! Kinetoterapeuti buni, am facut sport in fiecare zi!

Toma Grigore

Ultima faza a vietii este cea mai grea, iar neputinta pune stapanire pe noi. In aceasta perioada am putut conta pe sprijinul si daruirea dumneavoastra! Va multumesc cu recunostinta tuturor celor care au colaborat cu noi, ramaneti in amintirea noastra!

Mihaela Covaci - Vermeer si familia mea din Olanda : Hans ( sot ), Yolanda ( fiica ) si Vincent ( fiu ).

ianuarie 2013 Mihaela Covaci

Cu multe multumiri pentru ingrijirea ireprosabila oferita tatalui meu in acest camin.

ianuarie 2013 Giumale Cristian

Multumim foarte mult pentru sprijinul pe care l-a primit familia prin cazarea si tratamentul socrului meu Popovici Virgiliu Aurel, care a venit intr-o stare fizica foarte proasta si a reusit si sa se recupereze partial la acest azil.

decembrie 2012 Cristina Popovici

M-am simțit foarte bine! Exista multă preocupare pentru pacienți. Am venit in căzut si plec cu cadru. Exista multă preocupare din partea conducerii: dl. Dragos merge prin camere sa vadă daca totul este in regula. Vreau sa aduc multumiri întregului personal si in special kinetoterapeutei Simona Savu care s-a ocupat in amănunt de problemele mele!

decembrie 2012 Bolosina Gheorghe - 77 ani

Am decis externarea lui Florea Iosif deoarece momentan sunt in concediu si il pot supraveghea de acasă. Serviciile centrului au fost ireprosabile! Mulțumit!

Decembrie 2012 Florea Nadina

Multumim pentru conditiile create si sprijinul pe care l-ati acordat pentru recuperarea pacientei Dumitriu Stela Angela. Numai bine!

decembrie 2012 Nicolae Ion

Locul este foarte curat, conditii foarte bune.

noiembrie 2012 Monica Sima

Sunt Adriana Trandafir si ca sa fiu ceea ce sunt azi sa stiti ca parintii mei au facut multe sacrificii! Vreau sa le multumesc si eu acum asigurandu-le o batranete frumoasa, usoara, lipsita de griji alaturi de o echipa de specialisti: medici, psihologi, kinetoterapeuti, intr-un cadru si intr-un mediu plin de caldura, dar mai ales de siguranta!

Adriana Trandafir, actrita

In cadrul centrului nostru, ne dorim sa oferim o atmosfera familiala, linistita si cat mai placuta. De aceea, in atentia noastra este implicarea continua in vietile pacientilor prin acordarea unei ingrijiri de calitate si petrecerea timpului liber cu diverse activitati specifice varstei si preferintelor. Rezultatul activitatii noastre este satisfactia, cand pacientii isi imbunatatesc starea de sanatate sau se simt confortabil alaturi de noi. De asemenea, o si mai mare onoare o avem cand acestia sau familiile lor, ne multumesc printr-o strangere de mana, printr-un zambet.

Ene Daniela, Psiholog Clinician Specialist Azil Privat

Azil Privat" este locul ideal pentru a-ti trai frumos anii baranetii. Parintii mei se afla acolo. Am ales sa-i instalez intr-un loc placut, curat, cu conditii excelente de cazare si prezenta continua a cadrelor medicale, dupa ani in care am experimentat ingrijirea si asistenta la domiciliu. Parintii mei nu au nevoie doar de hrana, igiena, medicatie....socializarea este foarte importanta pentru ca intareste stima de sine si determina creierul sa lucreze. Felicit echipa de la Azil Privat pentru modul in care se implica pentru a imbunatatii si prelungi viata parintilor mei dragi.

martie 2012 Alexandra Odagiu

La Azil Privat am ajuns in 2011, in luna decembrie in urma unui AVC. De la intrare te lovesti de un personal entuziast cu dorinta de a face bine oamenilor. In sase luni m-am recuperat aproape complet, multumita Kinetoterapeutilor din centru. Felicitari celor ce au initiat acest demers - "Azil Privat", pentru intreaga daruire.

decembrie 2011 Marin Rodica

Am ales optiunea de a locui intr-un astfel de centru pentru ca atat eu cat si sotul meu ne-am dorit sa fim gazduiti si ingrijiti de oameni responsabili in conditii deosebite. Fiind departe de copiii nostrii, la Azil Privat  am fost inconjurati de amabilitate si atentie sporita.

octombrie 2011 Familia Dumitru