Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Tarife

Datorita faptului ca fiecare senior este tratat individual inca din prima zi in cadrul Azil Privat, costurile se stabilesc in urma unei vizite facute de familie sau apropiati. Scopul este de a stabili planul personal de rezidenta in functie de gradul de servicii oferite.


Suntem siguri că o abordare personalizata este cea mai eficienta metodă pentru a ne asigura că fiecare varstnic este tratat impecabil din toate punctele de vedere. Fiind un camin de batrani la standarde europene, Azil Privat este alegerea ideala pentru serviciile de ingrijire batrani. Clădirea special gândită pentru persoanele în vârstă, personalul profesionist, oferirea de regim alimentar personalizat, cabinetele medicale și psihologice, dar și activitatile socio-culturale sunt doar câteva din principalele motive pentru care Azil Privat este preferat de seniori.


In cazul in care doriti o sedere de scurta durata la azilul nostru de batrani, costurile se vor calcula pe zi, fiecare zi considerandu-se o zi intreaga.


Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii .


Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

Va invitam sa ne vizitati si sa alegem impreuna cel mai potrivit pachet de servicii pentru dumneavoastra. Azil Privat va sta la dispozitie cu oferte personalizate.Cum e la noi

Motive sa alegi Azil Privat

Chiar in centrul capitalei

Oaza de liniste, Azil Privat se afla chiar in inima Bucurestiului, la cativa pasi de metrou Stefan cel Mare, intr-o casa superba, construita si gandita sepcial pentru nevoile seniorilor, dotata cu lift, cabinet medical, sala de gimnastica.

Cabinet medical dedicat

Azil Privat are in dotare un cabinet medical special pentru consultatii geriatrice individuale, dotat cu aparatura medicala necesara si o echipa de medici specialisti, asistenti, infirmieri si ingrijitori mereu cu zambetul pe buze.

Acreditari si licente complete

Avem toate acreditarile de functionare precum cea de la Ministerul muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstice, Licenta de Functionare de la Ministerul muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstice, Autorizatie Sanitara de Functionare de la Ministerul Sanatatii, Autorizatie de Securitate la Incendiu de la Ministerul Afacerilor Interne.