Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Consultanta si consiliere

Consultanta si consilierea in cadrul Azil Privat  se ofera oricarui senior, la cerere, de catre personalul nostru dedicat. Garantam si intretinerm confortul, linistea si atmosfera prietenoasa, pentru ca ne dorim ca rezidentii nostri sa se simta „acasa".

Bine de stiut

Personalul medical specializat de la azilul nostru de batrani se ocupa de ingrijire in permanenta si deserveste la administrarea tratamentului, ingrijire corporala, igienizare, deplasare, mobilizare. Pentru orice are nevoie, rezidentul actioneaza butonul de panica tip ceas (nurse call) din orice parte a cladirii s-ar afla.


Pe langa personalul de ingrijire si asistenta medicala asigurat non-stop, se alatura:

  • Medic Specialist - Geriatru pentru consultatii, investigatii, tratamente, recomandari.
  • Kinetoterapeuti ce trateaza numeroase afectiuni prin intermediul programelor complexe de exercitii terapeutice, elaborate individual in functie de afectiune si de evolutia/involutia acesteia.
  • Psiholog ce foloseste activitati si metode specifice pentru a dezvolta, ameliora sau reface capacitatea seniorului de a desfasura activitati necesare vietii, de a compensa disfunctii si de a diminua deficiente fizice.
  • Logoped ce dispune de o vasta paleta de procedee si metode de corectare a deficientelor de limbaj, unele de ordin general, altele specifice fiecarui tip de tulburare.

Punem la dispozitia rezidentilor Azilului Privat toate tipurile de servicii complementare pentru usurarea sau imbunatatirea vietii de zi cu zi, precum:

  • Activitati speciale pentru imbunatatirea starii generale, in care folosim diverse terapii, programe sociale, terapie ocupationala, etc.;
  • Achizitionarea medicamentelor conform retetelor eliberate de catre medicul de familie sau medicul specialist;
  • Spalatorie si calcatorie (haine, lenjerie pat, prosoape);
  • Menaj zilnic sau ori de cate ori este nevoie;
  • Paza non-stop asigurata de firma de paza 24/7.

Cat costa?

Preturile se stabilesc in functie de gradul de dependenta al persoanei asistate, de complexitatea serviciilor de ingrijire necesare si de spatiul de locuire ales. Cazarea, mesele si ingrijirea se stabilesc in limita locurilor disponibile.