Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Asistenta si supraveghere

Avantajul principal al unui azil de batrani este faptul ca seniorii se bucura de asistenta si supraveghere permanenta. Acest aspect este extrem de important, mai ales in cazul varstnicilor care sufera de anumite afectiuni precum Alzheimer. Prin ajutorul specializat oferit in permanenta ne asiguram ca pacientii nostri se bucura de cele mai bune servicii.


Pentru noi, cei de la Azil Privat, cei mai important este sa ne asiguram ca seniorii au parte de ingrijire adecvata din toate punctele de vedere. Tocmai acesta este motivul pentru care fiecare membru al personalului are pregatirea necesara pentru a se descurca atat in activitatile uzuale, cat si in cele de urgenta. Suntem o comunitate gata oricand sa ofere ajutor, iar acest lucru poate fi confirmat de numerosii pacienti care au apelat cu incredere la serviciile noastre.


In cadrul Azil Privat oferim asistenta si supraveghere medicala permanenta. Avem o echipa de peste 30 de membri cu experienta, din care fac parte asistene medicale, infirmiere si ingrijitoare. Personalul din azilul nostru de batrani se ocupa astfel de adminstrarea tratament, conform schemei terapeutice, administrarea tratamentului in caz de urgenta, ingrijirea corporala zilnica sau ori de cate ori este nevoie.


 

Asiguram servicii de asistenta medicala 24/7 pentru:

  • Servicii medicale(supraveghere medicala 24/7, program de stimulare cognitiva cu psiholog, masaj de recuperare, kinetoterapie, administrarea tratamentului, etc.);
  • Servicii de ingrijire personala (igienizarea si toaletarea, asistarea si ajutarea rezidentilor in timpul servirii meselor, asistarea rezidentilor in activitatile zilnice, etc.);
  • Socializare si petrecerea timpului liber (asistenta sociala, ajutor in activitatile zilnice si de recreere, plimbari in aer liber, consiliere, etc.)

Cat costa?

Preturile se stabilesc in functie de gradul de dependenta al persoanei asistate, de complexitatea serviciilor de ingrijire necesare si de spatiul de locuire ales. Cazarea, mesele si ingrijirea se stabilesc in limita locurilor disponibile.