Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Asigurarea si servirea mesei

Azil Privat acorda o atentie sporita alimentatiei, care este formata din 3 mese principale, 2 gustari, apa, ceai si cafea la discretie. Aceasta este printre cei mai importanti factori, mai ales atunci cand vorbim despre un senior care sufera de diverse afectiuni, pentru care un regim personalizat poate face diferenta. Tocmai de aceea, in functie de starea de sanatate a fiecarui pacient asiguram si servim si meniuri speciale, pentru diferite afectiuni precum HTA sau diabet zaharat. Pentru persoanele aflate in stadii avansate de boala sau pentru persoanele nedeplasabile asiguram servirea mesei la pat.

La Azil Privat avem posibilitatea sa oferim meniuri in functie de regimul alimentar recomandat de medicul specialist, dar si dupa preferintele si poftele seniorilor nostri.

Ce include asigurarea mesei?

  • 3 mese principale
  • 2 gustari pe zi
  • Dieta echilibrata nutritional
  • Fructe proaspete de sezon
  • Ceaiuri si compoturi
  • Alimentatie cu provenienta controlata

La Azil Privat prepararam meniuri speciale pentru diferite afectiuni (HTA, diabet zaharat etc.), iar pentru persoanele aflate in stadii avansate de boala sau pentru persoanele nedeplasabile asiguram servirea mesei la pat.

Cat costa?

Preturile se stabilesc in functie de gradul de dependenta al persoanei asistate, de complexitatea serviciilor de ingrijire necesare si de spatiul de locuire ales. Cazarea, mesele si ingrijirea se stabilesc in limita locurilor disponibile.