Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Servicii

În cadrul Azil Privat punem la dispoziție o gamă largă de servicii, dintre care se remarcă atât facilitățile de cazare și îngrijire, cât și cele de consiliere, consultanță sau tratament specializat. Suntem aici pentru toți seniorii care au nevoie de ajutor, care doresc să își petreacă bătrânețea într-un loc special realizat pentru ei, cu specialiști care le înțeleg nevoile și care sunt pregătiți să îi ajute în orice moment.


Descoperiți mai jos toate serviciile pe care le punem la dispoziție. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați.

Cazare

Un mediu prietenos si confortabil creat cu scopul de a oferi cel mai bun mediu pentru ingrijire, relaxare si tratament, in regim privat (un singur pat) sau semiprivat.

Detalii

Asigurarea si servirea mesei

Avem posibilitatea sa oferim meniuri in functie de regimul alimentar recomandat de medicul specialist, dar si dupa preferintele si poftele seniorilor.

Detalii

Centru de zi

Un program de activitati care se desfasoara intre orele 08.00 - 19.00 si care cuprinde toate serviciile necesare celor care isi doresc companie pe timpul zilei.

Detalii

Camin de batrani Alzheimer

Avem grija de seniorii afectati de Alzheimer, oferindu-le cadrul perfect pentru rutina zilnica,  pentru pastrarea autonomia si a bunei dispozitii.

Detalii

Asistenta si supraveghere

Oferim asistenta si supraveghere medicala permanenta, 24/7, oferita de asistente medicale, infirmiere si ingrijitoare, ori de cate ori este nevoie.

Detalii

Consultanta si consiliere

Garantam si intretinem confortul, linistea si atmosfera prietenoasa, cu ajutorul medicului specialist geriatru, kinetoterapeutilor, psihologului si logopedului.

Detalii

Va invitam sa ne vizitati si sa alegem impreuna cel mai potrivit pachet de servicii pentru dumneavoastra. Azil Privat va sta la dispozitie cu oferte personalizate.


Alte servicii

Punem la dispozitia rezidentilor Azilului Privat toate tipurile de servicii complementare pentru usurarea sau imbunatatirea vietii de zi cu zi.  Suntem siguri ca pe langa ajutorul specializat, seniorii au nevoie si de ajutor pentru alte activitati. Tocmai de aceea în cadrul azilului nostru de batrani oferim si:

  • Activitati speciale pentru imbunatatirea starii generale, in care folosim diverse terapii, programe sociale, terapie ocupationala, etc.;
  • Achizitionarea medicamentelor conform retetelor eliberate de catre medicul de familie sau medicul specialist;
  • Spalatorie si calcatorie (haine, lenjerie pat, prosoape);
  • Menaj zilnic sau ori de cate ori este nevoie;
  • Paza non-stop asigurata de firma de paza 24/7.