Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Servicii

Gama de servicii pe care o punem la dispozitie in cadrul Azilului Privat, cuprinde atat facilitati de cazare si ingrijire, cat si de consiliere, consultanta sau tratament specializat. "Pomii cei mai batrani au fructele cele mai dulci" -  spune un celebru proverb german in care credem cu tarie. Descoperiti mai jos toate serviciile pe care e punem la dispozitie si nu ezitati sa ne contactati pentru detalii.

Cazare

Un mediu prietenos si confortabil creat cu scopul de a oferi cel mai bun mediu pentru ingrijire, relaxare si tratament, in regim privat (un singur pat) sau semiprivat.

Detalii

Asigurarea si servirea mesei

Avem posibilitatea sa oferim meniuri in functie de regimul alimentar recomandat de medicul specialist, dar si dupa preferintele si poftele seniorilor.

Detalii

Centru de zi

Un program de activitati care se desfasoara intre orele 08.00 - 19.00 si care cuprinde toate serviciile necesare celor care isi doresc companie pe timpul zilei.

Detalii

Camin de batrani Alzheimer

Avem grija de seniorii afectati de Alzheimer, oferindu-le cadrul perfect pentru rutina zilnica,  pentru pastrarea autonomia si a bunei dispozitii.

Detalii

Asistenta si supraveghere

Oferim asistenta si supraveghere medicala permanenta, 24/7, oferita de asistente medicale, infirmiere si ingrijitoare, ori de cate ori este nevoie.

Detalii

Consultanta si consiliere

Garantam si intretinem confortul, linistea si atmosfera prietenoasa, cu ajutorul medicului specialist geriatru, kinetoterapeutilor, psihologului si logopedului.

Detalii

Va invitam sa ne vizitati si sa alegem impreuna cel mai potrivit pachet de servicii pentru dumneavoastra. Azil Privat va sta la dispozitie cu oferte personalizate.


Alte servicii

Punem la dispozitia rezidentilor Azilului Privat toate tipurile de servicii complementare pentru usurarea sau imbunatatirea vietii de zi cu zi, precum:

  • Activitati speciale pentru imbunatatirea starii generale, in care folosim diverse terapii, programe sociale, terapie ocupationala, etc.;
  • Achizitionarea medicamentelor conform retetelor eliberate de catre medicul de familie sau medicul specialist;
  • Spalatorie si calcatorie (haine, lenjerie pat, prosoape);
  • Menaj zilnic sau ori de cate ori este nevoie;
  • Paza non-stop asigurata de firma de paza 24/7.