Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Camin Batrani, Bucuresti

Azil Privat este un camin de batrani in Bucuresti creat special pentru seniori, situat in centrul capitalei, in zona Bd. Stefan cel Mare - fapt ce faciliteaza accesul imediat din orice zona a orasului.

Unul dintre principalele noastre obiective este pastrarea si imbunatatirea conditiei medicale, fizice, psihice si emotionale a fiecarui senior.

Totodata vom urmari indeaproape prevenirea si diminuarea simtomelor bolilor cornice si ocazionale cat si complicatiile bolilor asociate, tratarea si recuperarea cognitiva si de memorie, recuperarea ponderala, materie, neuro-materie, psihica, recuperare a simturilor, cat si mentinerea capacitatilor fizice si psihice.

Echipa Azil Privat a fost atent selectata si educata cu dragoste si loialitate pentru a oferi supraveghere permanenta si asistenta medicala persoanelor in varsta cu diverse afectiuni.

Cat costa?

Preturile se stabilesc in functie de gradul de dependenta al persoanei asistate, de complexitatea serviciilor de ingrijire necesare si de spatiul de locuire ales. Cazarea, mesele si ingrijirea se stabilesc in limita locurilor disponibile.