Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Camin de batrani Alzheimer

Boala Alzheimer reprezinta cea mai frecventa si mai importanta afectiune degenerativa cerebrala a varstnicului avand intr-un procent crescut de cazuri un mare impact socio-cultural. Datorita complicatiilor ce pot aparea, este recomandata ingrijirea intr-un camin de batrani Alzheimer, care ii poate oferi varstnicului toata atentia necesara.


Atrofia cerebrala (reducerea in dimensiuni si greutate a creierului) constituie un process ireversibil si "normal" in cadrul procesului de imbatranire; insa in unele cazuri (fara a fi decoperita inca o cauza certa) anumite zone cerebrale sufera un proces de degenerare mai rapida (zona hipocampica si regiunea mediala a lobului temporal cerebral), fapt ce se reflecta intr-un tablou de manifestari clinice caracteristic dementei Alzheimer.


Sindromul demential reprezinta, in general, o alterare progresiva a statusului cognitiv global, ce implica un declin fata de nivelul de functionare anterior si asociaza o gama larga de simptome psihice, psihologice si comportamentale.


Pacientii cu boala Alzheimer necesita ingrijire si supraveghere permanenta atat din punct de vedere al asistentei primare, asitentei medicale cat si pentru stimularea cognitiva. Printre metodele de terapie se numara psihoterapia cognitiv-comportamentala, meloterapia, terapia ocupationala, terapia sociala (prin dans, jocuri etc).


Speranta de viata a pacientilor cu boala Alzheimer este mai scazuta decat a populatiei generale atat prin boala de baza ce duce la un declin alert cat si prin comorbiditatile care apar frecvent in evolutie.


Noi, la Azil Privat, avem grijă de seniorii afectați de această problemă, oferindu-le un cadru perfect pentru rutina zilnică. De asemenea, facem tot ce ne stă în putință pentru ca pacientul să-și păstreze autonomia și buna dispoziție, furnizând soluții pentru toate nevoile acestuia. Puteti apela cu increde la serviciile noastre tinand cont de faptul ca indeplinim toate standardele necesare unui camin de batrani pentru a ingriji seniori ce sufera de Alzheimer. Toata cladirea caminului nostru de batrani este gandita astfel incat acestia sa fie in siguranta si sa se poata deplasa cu usurinta, fiind in acelasi timp supravegheati cu grija de catre personalul nostru specializat. Avem toate facilitatile necesare pentru ca varstnicii ce sufera de Alzheimer sa aiba parte de o batranete cat mai linistita, inconjurati de un personal ce ii ingrijeste cu drag.


In cadrul caminului nostru de batrani ne asiguram ca seniorii au parte de o ingrijire exemplara si de specialisti care le inteleg nevoile si isi pun toata experienta necesara la contribuie pentru ca varstnicii sa aiba parte de servicii corespunzatoare. Ingrijirea unui batran ce sufera de Alzheimer nu este un lucru facil pentru o persoana care are si alte responsabilitati, tocmai de aceea apelarea la serviciile unui azil specializat, precum Azil Privat, este alegerea ideala. Toata energia noastra se focuseaza spre oferirea unor servicii cat mai bune pentru seniori.


Cat costa?

Preturile se stabilesc in functie de gradul de dependenta al persoanei asistate, de complexitatea serviciilor de ingrijire necesare si de spatiul de locuire ales. Cazarea, mesele si ingrijirea se stabilesc in limita locurilor disponibile.