Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Camera privata

Camerele Single din cadrul azilului nostru de batrani sunt dormitoare intime, cu pat generos, in care seniorii se bucura de propriul lor spatiu privat. In cadrul acestei camere ei isi pot personaliza elementele dupa bunul plac. 

Prezentare

Acest tip de camere de la Azil Privat se remarca prin patul generos si confortabil, aerul conditionat, mobilierul elegant din lemn, TV, canale de cablu, telefon internet, birou personal, noptiere, frigider si baie proprie cu toate utilitatile. 


Dormitorul privat este dotat cu mobilier din lemn, dulap pentru haine si lucruri personale, TV, sistem de incalzire/racire cu reglarea temperaturii in functie de dorinte si necesitati. Camera Privata dispune si de un grup sanitar propriu, dotat cu o cada generoasa cu jacuzzi, toaleta, chiuveta, toate instalatiile sanitare fiind usor de folosit.

Aceasta camera este solutia ideala pentru un senior ce isi doreste liniste si intimitate in cadrul azilului de batrani, dar si conditii care sa ii satisfaca toate nevoile. Aceasta camera, ca si toate celelalte incaperi din cadrul Azil Privat este prevazuta cu un buton de urgenta care poate fi accesat in orice moment de catre seniorii care au nevoie de ajutorul personalului nostru.

Pentru a pastra intimitatea rezidentilor nostri, in momentul vizitei, unele tipuri de camere nu vor putea fi vizionate. Tipurile de camere disponibile vor fi confirmate in momentul programarii. Va multumim pentru intelegere.

Cat costa?

Preturile se stabilesc in functie de gradul de dependenta al persoanei asistate, de complexitatea serviciilor de ingrijire necesare si de spatiul de locuire ales. Cazarea, mesele si ingrijirea se stabilesc in limita locurilor disponibile.