Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Camera cu 4 paturi

Pentru cei care isi doresc o viata sociala activa la azilul de batrani si singuratatea nu este o optiune, punem la dispozitie un dormitor cu 4 paturi, cu baie privata si toate elementele necesare unui spatiu personalizat: TV; telefon, acces la internet. Relaxarea, odihna si hobby-urile pentru seniorii activi isi gasesc aici mediul ideal.


Dormitorul cu 4 paturi este alegerea seniorilor care isi doresc o viata sociala activa si pentru care odihna este optiunea doar pentru finalul unei zile pline de activitati.

Prezentare

Camerele cu 4 paturi de la Azil Privat au 4 paturi generoase de cate o persoana, cu saltele confortabile si igienizate constant.


De asemenea,  aceste dormitoare sunt dotate cu mobilier nou, din lemn, dulapuri pentru haine si lucruri personale, telefon, TV, cablu, internet, sistem de incalzire/racire cu reglarea temperaturii in functie de dorinte si necesitati, frigider propriu si dispune si de un grup sanitar, dotat cu o cada generoasa cu jacuzzi, toaleta, chiuveta, toate instalatiile sanitare fiind usor de utilizat.


Acest tip de camera este solutia ideala pentru un senior ce isi doreste sa aiba parte de companie si sa se bucure de conditiile unui azil de batrani, unde confortul si siguranta sunt prioritare. Personalul nostru specializat va sta la dispozitia seniorilor la orice ora, iar activitatile socio-culturale vor asigura un mediu cat mai placut pentru cei ce aleg serviciile azilului de batrani.Pentru a pastra intimitatea rezidentilor nostri, in momentul vizitei, unele tipuri de camere nu vor putea fi vizionate. Tipurile de camere disponibile vor fi confirmate in momentul programarii. Va multumim pentru intelegere.

Cat costa?

Preturile se stabilesc in functie de gradul de dependenta al persoanei asistate, de complexitatea serviciilor de ingrijire necesare si de spatiul de locuire ales. Cazarea, mesele si ingrijirea se stabilesc in limita locurilor disponibile.