Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Camera cu 2 paturi

Stim ca uneori este greu sa fii departe de cei dragi, asa ca aceasta camera cu doua paturi este ideala pentru seniorii care doresc sa aiba un companion, alaturi de care sa isi petreaca timpul, indiferent ca vorbim de momentele de odihna sau de activitati recreative.

Prezentare

Dormitorul cu 2 paturi este dotat cu mobilier nou, din lemn, dulap pentru haine si lucruri personale,  TV, sistem de incalzire/racire cu reglarea temperaturii in functie de dorinte si necesitati. Camera cu 2 paturi dispune si de un grup sanitar propriu, dotat cu o cada generoasa cu jacuzzi, toaleta, chiuveta, toate instalatiile sanitare fiind usor de folosit.


Suntem siguri ca pentru seniorii ce isi doresc o batranete cat mai linsitita, alaturi de persoane ce le impartasesc pasiunile si le inteleg nevoile, acest tip de camera din cadrul Azil Privat este alegerea potrivita.

 

 

Pentru a pastra intimitatea rezidentilor nostri, in momentul vizitei, unele tipuri de camere nu vor putea fi vizionate. Tipurile de camere disponibile vor fi confirmate in momentul programarii. Va multumim pentru intelegere.

Cat costa?

Preturile se stabilesc in functie de gradul de dependenta al persoanei asistate, de complexitatea serviciilor de ingrijire necesare si de spatiul de locuire ales. Cazarea, mesele si ingrijirea se stabilesc in limita locurilor disponibile.