Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Tarife

Datorita faptului ca fiecare senior este tratat individual inca din prima zi, costurile se stabilesc in urma unei vizite facute de familie sau apropiati in cadrul centrului pentru a putea stabili planul personal de rezidenta in functie de gradul de servicii oferite.

In cazul in care doriti o sedere de scurta durata, costurile se vor calcula pe zi, fiecare zi considerandu-se o zi intreaga.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii .

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

Va invitam sa ne vizitati si sa alegem impreuna cel mai potrivit pachet de servicii pentru dumneavoastra. Pentru o oferta personalizata, nu ezitati sa ne contactati.


Cum e la noi

Motive sa alegi Azil Privat

Chiar in centrul capitalei

Oaza de liniste, Azil Privat se afla chiar in inima Bucurestiului, la cativa pasi de metrou Stefan cel Mare, intr-o casa superba, construita si gandita sepcial pentru nevoile seniorilor, dotata cu lift, cabinet medical, sala de gimnastica.

Cabinet medical dedicat

Azil Privat are in dotare un cabinet medical special pentru consultatii geriatrice individuale, dotat cu aparatura medicala necesara si o echipa de medici specialisti, asistenti, infirmieri si ingrijitori mereu cu zambetul pe buze.

Acreditari si licente complete

Avem toate acreditarile de functionare precum cea de la Ministerul muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstice, Licenta de Functionare de la Ministerul muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstice, Autorizatie Sanitara de Functionare de la Ministerul Sanatatii, Autorizatie de Securitate la Incendiu de la Ministerul Afacerilor Interne.