Marime text plus plus2 plus3

Prima pagina > Pachete de servicii Camin de batrani in Bucuresti

Servicii si facilitati

Localizare

str. Badea Cartan, nr. 16, Bucuresti, Sector 2, vis-à-vis Spital Clinic Colentina

Afla mai multe

Pachete de servicii Camin de batrani in Bucuresti

In cadrul vizitei programate pe care familia sau apropiatii o efectueaza in cadrul caminului de batrani din Bucuresti asiguram consiliere pentru fiecare caz in parte, construind impreuna un pachet de servicii personalizat in functie de nevoile fiecaruia, de perioada de sedere dorita sau de alte doleante.

Pornind de la cele doua scopuri principale (asistenta medicala si relaxare ) Azil Privat ofera urmatoarele servicii in cadrul unei sederi permanente sau temporare:

Cazare

Cazare in camere de tip hotelier, la un inalt standard, cu regim privat (un singur pat) sau semiprivat (doua, trei sau patru paturi). Fiecare camera este dotata cu: baie proprie cu bare de sustinere si cu presuri si accesorii care evita alunecarea, tv, cablu tv, telefon, internet, frigider, mobiliet nou (pat + husa protectie saltea, noptiera, birou, scaun, oglinda, dulap), sistem climatizare, terasa.  Am creat un mediu prietenos pentru rezidentii nostrii confortul acestora fiind foarte important pentru eficienta ingrijirii lor.

Asigurarea si servirea mesei

Asigurarea si servirea mesei (3 principale si 2 gustari) cat si prepararea meniurilor speciale pentru diferite afectiuni (HTA, diabet zaharat etc.), iar pentru persoanele aflate in stadii avansate de boala sau pentru persoanele nedeplasabile asiguram servirea mesei la pat.

Consultanta si consiliere

Consultanta si consiliere zilnica oferita de medic generalist, kinetoterapeut, fizioterapeut, psiholog, logoped.

Asistenta si supraveghere

Asistenta si supraveghere medicala permanenta oferita de asistente medicale, infirmiere, ingrijitoare. Personalul specializat ofera servicii de administrare a tratamentului conform schemei terapeutice, administrarea tratamentului in caz de urgenta, ingrijirea corporala zilnica sau ori de cate ori este nevoie.

Alte servicii

Activitati speciale pentru imbunatatirea starii generale. Folosim diverse terapii, programe sociale, terapie ocupationala, astfel incat, comunicarea verbala sau nonverbala sa aduca beneficii seniorilor.

Achizitionare medicamentelor conform retetelor eliberate de catre medicul de familie sau medicul specialist, costul acestora fiind suportat de catre apartinatori.

Spalatorie si calcatorie (haine, lenjerie pat, prosoape).

Menaj zilnic sau ori de cate ori este nevoie.

Paza non-stop asigurata de firma de paza 24/7.

Ce spun clientii nostri

Tot personalul Dvs. este dedicate salvarii persoanelor atat fizic cat si psihic. Sunteti un real folos tuturor familiilor care au nevoie de [+]

Prof. Dr. Chites Costel