Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Centru de zi

Suntem constienti ca ospitalitatea vine din inima si de aceea, in ospitalitatea adevarata cea care troneaza este bunavointa; pe chipurile personalului nostru intotdeauna veti gasi un zambet senin. Daca cineva ar spune, pe buna dreptate, ca omenirea este impartita in 2 clase, gazde si oaspeti, noi putem spune cu siguranta ca noi ne-am pregatit intens pentru a fi cele mai bune gazde.

Azil Privat a dezvoltat serviciul "Centrului de zi", al carui program de activitati se desfasoara intre orele 08.00-19.00 si cuprinde urmatoarele servicii:

Asigurarea si servirea mesei (3 principale si 2 gustari) cat si asigurarea meniurilor speciale pentru diferite afectiuni (HTA, diabet zaharat etc.)

Asistenta si supraveghere medicala - personalul specializat ofera servicii de administrare a tratamentului conform schemei terapeutice, administrare a tratamentului in caz de urgenta, ingrijire corporala.

Consultanta si consiliere zilnica oferita de medic specialist Geriatru, kinetoterapeut, psiholog.

Activitati de divertisment si recreere care contine de la activitati sportive adaptate ( jocul cu mingea, gimnastica recuperatorie, bicicleta, etc.) pana la vizionarea emisiunilor sau filmelor preferate la TV sau DVD player.

Bilete la diverse spectacole, teatru, opera, spectacole de divertisment

Organizarea unor petreceri, mese festive, aniversari, sau evenimente deosebite.

Cat costa?

Preturile se stabilesc in functie de gradul de dependenta al persoanei asistate, de complexitatea serviciilor de ingrijire necesare si de spatiul de locuire ales. Cazarea, mesele si ingrijirea se stabilesc in limita locurilor disponibile.