Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Asistenta si supraveghere

La Azil Privat oferim asistenta si supraveghere medicala permanenta oferita de asistente medicale, infirmiere, ingrijitoare care fac parte dintr-o echipa de peste 30 de membri specializati fiecare in aria sa. Personalul specializat ofera servicii de administrare a tratamentului conform schemei terapeutice, administrarea tratamentului in caz de urgenta, ingrijirea corporala zilnica sau ori de cate ori este nevoie.

Asiguram servicii de asistenta medicala 24/7 pentru:

  • Servicii medicale(supraveghere medicala 24/7, program de stimulare cognitiva cu psiholog, masaj de recuperare, kinetoterapie, administrarea tratamentului, etc.);
  • Servicii de ingrijire personala (igienizarea si toaletarea, asistarea si ajutarea rezidentilor in timpul servirii meselor, asistarea rezidentilor in activitatile zilnice, etc.);
  • Socializare si petrecerea timpului liber (asistenta sociala, ajutor in activitatile zilnice si de recreere, plimbari in aer liber, consiliere, etc.)

Cat costa?

Preturile se stabilesc in functie de gradul de dependenta al persoanei asistate, de complexitatea serviciilor de ingrijire necesare si de spatiul de locuire ales. Cazarea, mesele si ingrijirea se stabilesc in limita locurilor disponibile.