Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Despre noi

Construit intr-o oaza de liniste din centrul capitalei, Azil Privat este un centru creat special pentru seniori, in zona Bd. Stefan cel Mare, sector 2, zona ce faciliteaza accesul imediat din orice zona a orasului.

Caminul nostru este dedicat parintilor sau bunicilor nostri pe care ii respectam si carora le dorim confortul. Echipa noastra, formata din medici specialisti, kinetoterapeuti, psiholog, logoped, asistent social, asistente medicale, infirmiere si ingrijitoare a fost atent selectata si educata cu dragoste si loialitate pentru a oferi supraveghere permanenta si asistenta medicala persoanelor in varsta cu diverse afectiuni.

Bucuria seniorilor nostri este ceea ce ne motiveaza in fiecare zi! Astfel, imbinam ingrijirea de specialitate cu dragostea, daruindu-le de fiecare data un motiv de bucurie. Pana acum am reusit sa facem fericiti peste 1.000 seniori.

Dotat cu mobilier si utilitat la standarde europene, unde batranii se pot simti in largul lor, fara a le lipsi ceva, locatia noastra centrala este dotata si cu lift, cabinet medical, sala de gimnastica. In plus, fiecare senior este tratat individual si poate lua decizii in privinta ingrijirii sale, putand solicita un anumit mod de tratare, un anumit program personalizat sau un anumit meniu customizat.

De asemenea, fiecare rezident beneficiaza de o bratara tip ceas (nurse call), cu ajutorul careia poate solicita ajutor din orice loc al cladirii.

Dintre afectiuni

Seniorii nostri beneficiaza de cele mai ridicate standarde de ingrijire pentru afectiuni dintre cele mai diverse, intr-un cadru familial si placut ce imbina relaxarea cu starea de bine. Personalul pe care il gasiti la Azil Privat este unul mereu zambitor, gata sa ajute si sa gaseasca solutii alternative pentru recuperarea post-tratament. Printre afectiunile pentru care oferim supraveghere permanenta si asistenta medicala se numara:

 • Sechele post AVC (pareze);
 • Alzheimer aflat in stadiul de inceput sau mediu de boala;
 • Parkinson;
 • Diabet zaharat;
 • Afectiuni reumatismale degenerative;
 • Stari post traumatice si post operatorii;
 • Afectiuni care genereaza si intretin deficitul motor.

Ce ne face diferiti

Mark Twain, spunea cu intelepciunea sa, ca "ridurile ar trebui sa indice doar unde au fost odata surasurile". Si noi credem cu tarie in acest lucru, drept urmare am creat Azil Privat ca pe un centru in care seniorii se pot simti in sanul unei familii extinse, ingrijiti, iubiti, relaxati, socializand si creandu-si propriul program de timp liber. Printre detaliile care ne diferentiaza de alte centre pentru seniori, mentionam:

 • Locatia centrala dotata cu lift, cabinet medical, sala de gimnastica;
 • Cabinet medical pentru consultatii geriatrice individuale, dotat cu aparatura medicala necesara
 • Meniuri culinare personalizate, in functie de afectiuni;
 • Echipa dedicata de medici specialisti, asistenti, infirmieri si ingrijitori mereu cu zambetul pe buze;
 • Fiecare senior este tratat individual si poate lua decizii in privinta ingrijirii sale;
 • Fiecare rezident beneficiaza de o bratara nurse call cu ajutorul careia poate solicita ajutor de oriunde s-ar afla;
 • Acreditare - Ministerul muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstice
 • Licenta de Functionare - Ministerul muncii, familiei, protectiei sociale si persoanelor varstice
 • Autorizatie Sanitara de Functionare - Ministerul Sanatatii
 • Autorizatie de Securitate la Incendiu - Ministerul Afacerilor Interne

Va invitam sa ne vizitati si sa alegem impreuna cel mai potrivit pachet de servicii pentru dumneavoastra. Pentru o oferta personalizata, nu ezitati sa ne contactati.

Ce ne propunem la Azil Privat

Toate eforturile noastre sunt concentrate pentru pastrarea si imbunatatirea conditiei medicale, fizice, psihice si emotionale a fiecarui rezident. Urmarim indeaproape prevenirea si diminuarea simtomelor bolilor cronice si ocazionale cat si complicatiile bolilor asociate, tratarea si recuperarea cognitiva si de memorie, recuperarea ponderala, materie, neuro-materie, psihica, recuperare a simturilor, cat si mentinerea capacitatilor fizice si psihice.

Mutarea unui senior (temporara sau permanenta) in cadrul Azilului Privat este o mutare intr-o casa noua, a carei experienta pozitiva va oferi amintiri placute peste timp. Este bine stiut faptul ca organizam constant si evenimente artistice. Aceste evenimente cat si intreaga serie de activitati complementare ofera atmosfera prietenoasa ce asigura seniorilor viata de zi cu zi, intr-un mix care imbina viata privata si propriile obiceiuri, cu cele mai inalte standarde de ingrijire.

Misiunea noastra este sa asiguram o batranete demna si sigura, sa cream o atmosfera familiala, sa asiguram si sa garantam un standard de viata care sa corespunda nevoilor seniorilor nostri.

Echipa noastra

Cei mai importanti, pe langa seniorii nostri, sunt oamenii alaturi de care lucram. Tocmai de aceea, intreaga echipa Azil Privat a fost atent selectata si educata cu dragoste si loialitate pentru a oferi supraveghere permanenta si asistenta medicala persoanelor cazate in centru. Asadar, din echipa noastra fac parte:

Medic Specialist - Geriatrie: Baidac Gratiela

Kineteoterapeut: Ivan Elena, Stoiculescu Lavinia, Savu Simona

Psiholog - Logoped: Ene Daniela

Asistent Social: Marin Elena

Asistent Medical: Cararus Gabriela, Savu Marieta, Stefanescu Valerica, Budurea Mihaela, Ipat Mariana,  Raducan Elena

Infirmier - Ingrijitor: Blidariu Ana, Catrina Mariana, Galbenus Doina, Ionita Elena, Girlescu Florinca, Cristea Andreea, Naturalu Aurora, Nitoi Daniela, Cristea Vasilica, Nitu Elena, Racareanu Mariana, Stanciu Maria, Tampeanu Doina,  Timbalariu Nicoleta, Tudor Mihaela, Ursu Victoria, Vlad Iuliana

Ingrijitor cladire: Radulescu Cristian

Asistent manager: Cararus Alexandra, Pistritu Simona, Craciun Elena Bianca

Galerie foto

Testimoniale

La Azil Privat am ajuns in 2011, in luna decembrie in urma unui AVC. De la intrare te lovesti de un personal entuziast cu dorinta de a face bine oamenilor. In sase luni m-am recuperat aproape complet, multumita Kinetoterapeutilor din centru. Felicitari celor [+]

decembrie 2011Marin Rodica

toate testimonialele