Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Camera privata

Camera Privata/ Single este destinata seniorilor sensibili, cu boli care presupun tratamente indelungate sau afectiuni care necesita un timp petrecut in intimitate.

Prezentare

Camerele Single sunt dormitoare intime, cu un pat generos, in care seniorii se bucura de propriul lor spatiu privat, in care isi pot personaliza elementele din camera dupa bunul plac si unde isi pot stabili un program propriu de timp liber.

Camerele private de la Azil Privat se bucura pe langa intimitate si de un pat generos si confortabil, precum si de aer conditionat, mobilier elegant din lemn, TV, canale prin cablu, telefon, internet, birou personal, noptiere, frigider si baie proprie cu toate utilitatile.

Dormitorul privat este dotat cu mobilier din lemn, dulap pentru haine si lucruri personale, TV, sistem de incalzire/racire cu reglarea temperaturii in functie de dorinte si necesitati. Camera Privata dispune si de un grup sanitar propriu, dotat cu o cada generoasa cu jacuzzi, toaleta, chiuveta, toate instalatiile sanitare fiind usor de folosit.

Pentru a pastra intimitatea rezidentilor nostri, in momentul vizitei, unele tipuri de camere nu vor putea fi vizionate. Tipurile de camere disponibile vor fi confirmate in momentul programarii. Va multumim pentru intelegere.

Cat costa?

Preturile se stabilesc in functie de gradul de dependenta al persoanei asistate, de complexitatea serviciilor de ingrijire necesare si de spatiul de locuire ales. Cazarea, mesele si ingrijirea se stabilesc in limita locurilor disponibile.