Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Camera cu 3 paturi

Dormitorul triplu este un spatiu generos, in care cele 3 paturi individuale au saltele comode, baia privata acopera toate nevoile seniorilor iar mobilierul de lemn inlesneste organizarea personala a fiecaruia. Dormitorul cu 3 paturi este ideal pentru persoanele sociabile.

Camera cu 3 paturi este perfecta pentru seniorii care adora compania, fiind destinata unor persoane fara probleme grave de sanatate si care se pot intretine usor cu ajutorul personalului nostru.

Prezentare

Camerele triple de la Azil Privat au trei paturi generoase, cu saltele confortabile si igienizate constant. Camerele cu 3 paturi se bucura si de un sistem de incalzire centralizat, aer conditionat, mobilier elegant din lemn, telefon, TV, cablu, interent, noptiere, frigider si baie proprie complet utilata.

Dormitorul cu 3 paturi este dotat cu mobilier nou, din lemn, dulapuri pentru haine si lucruri personale,  sistem de incalzire/racire cu reglarea temperaturii in functie de dorinte si necesitati si dispune si de un grup sanitar propriu, dotat cu o cada generoasa cu jacuzzi, toaleta, chiuveta, toate instalatiile sanitare fiind usor de utilizat.

Pentru a pastra intimitatea rezidentilor nostri, in momentul vizitei, unele tipuri de camere nu vor putea fi vizionate. Tipurile de camere disponibile vor fi confirmate in momentul programarii. Va multumim pentru intelegere.

Cat costa?

Preturile se stabilesc in functie de gradul de dependenta al persoanei asistate, de complexitatea serviciilor de ingrijire necesare si de spatiul de locuire ales. Cazarea, mesele si ingrijirea se stabilesc in limita locurilor disponibile.