Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Camera cu 2 paturi

Dormitoarele duble au cate doua paturi separate si creeaza o atmosfera perfecta pentru persoanele care isi doresc intimitate insa nu vor sa fie singure in camera. Avand toate dotarile camerelor standard de la Azil Privat, camerele duble sunt spatii ideale pentru odihna si relaxare.

Camera cu 2 paturi este ideala pentru rezidentii carora le place sa aiba un companion, alaturi de care sa isi petreaca timpul de odihna sau activitatile recreative.

Prezentare

Camerele duble de la Azil Privat au doua paturi generoase si confortabile, cu saltele speciale, dar se bucura si de aer conditionat, mobilier elegant din lemn, telefon, TV, cu canale prin cablu, internet, noptiere, frigider si baie proprie cu toate utilitatile.

Dormitorul cu 2 paturi este dotat cu mobilier nou, din lemn, dulap pentru haine si lucruri personale,  TV, sistem de incalzire/racire cu reglarea temperaturii in functie de dorinte si necesitati. Camera cu 2 paturi dispune si de un grup sanitar propriu, dotat cu o cada generoasa cu jacuzzi, toaleta, chiuveta, toate instalatiile sanitare fiind usor de folosit.

Pentru a pastra intimitatea rezidentilor nostri, in momentul vizitei, unele tipuri de camere nu vor putea fi vizionate. Tipurile de camere disponibile vor fi confirmate in momentul programarii. Va multumim pentru intelegere.

Cat costa?

Preturile se stabilesc in functie de gradul de dependenta al persoanei asistate, de complexitatea serviciilor de ingrijire necesare si de spatiul de locuire ales. Cazarea, mesele si ingrijirea se stabilesc in limita locurilor disponibile.