Solicita o vizita

str. Badea Cartan, nr. 16,Bucuresti, Sector 2

021.210.27.31Luni-Duminica 9-20

Serbare Azil Privat Moș Nicolae

10 Decembrie 2019 Activitati

Iată că a sosit și luna Decembrie, o lună extrem de dragă nouă și pacienților de la Azil Privat întrucât avem șansa de a ne bucura împreună de sărbători, de cadou, dar și de numeroase surprize pregătit special pentru seniori. Sezonul sărbătorilor de iarnă s-a deschis cu 6 decembrie, atunci când ne-am adunat la ceas de seară pentru a primi corul de colindători. Copiii au făcut o mare bucurie vârstnicilor prin prezența lor și prin cântecele interpretate cu emoție, în timp ce seniorii au privit cu încântare spectacolul oferit de cei mici.

 

Moșul nu a uitat să treacă pe la Azil Privat cu bunătăți atât pentru seniori, cât și pentru colindători, astfel că evenimentul a fost un real succes. Serbările însă nu se opresc aici. Ne pregătim pentru Crăciun cu o varietate de activități și surprize, totul pentru ca pacienții Azil Privat să aibă parte de sărbători minunate.

Vă reamintim că în cadl Azil Privat acordăm atenție specială atât stării de sănătate fizică și psihică, dar și activităților pe care seniorii le desfășoară, astfel că aceștia să se bucure de o atmosferă cât mai plăcută și relaxată, într-un spațiu destinat necesităților lor.